31a TRAVESSIA A LA BADIA DE LLORET

31a TRAVESSIA A LA BADIA DE LLORET
11 de juliol de 2016 No Comments Activitats del Club,Travessies admin

Si poguéssim triar un dia apostaríem per un idèntic al que hem tingut per la 31a travessia. Un sol radiant, un cel blau sense cap núvol i aigües cristal·lines.

De ben segur que els participants han gaudit tan de la cursa, com de la benvinguda i refrigeri a l’arribada.

Com sempre els nostres agraïments a totes aquelles persones que desinteressadament col·laboren en la organització de la travessia i per aquells que vetllen a l’aigua per la seguretat dels nedadors i que sense ells gairebé seria impossible de fer-la realitat.

La edat dels nedadors de la travessia de 1200m ha estat d’entre 9 i 74 anys. El primer temps i guanyador de la travessia ha estat en Marc Busquets Sans del Team Calella (16.59). La primera noia ha estat l’Anna Carrión Barea del C.N. Calella amb un temps de 17.58. El total d’inscrits era de 243 i finalment han participat 236 nedadors.

A la travessia de 450m les edats eren d’entre 6 i 48 anys. Primera posició per la Judith Artigas Vilanova del C.N. Banyoles amb un temps de 5.50. En la categoria masculina el primer lloc ha estat per l’Aaron Hernandez Mendez del C. N. Figueres amb un temps de 6.51. El total d’inscrits per aquesta distància va ser de 58 i finalment la van nedar 51 participants.

Mica en mica la nostra cursa guanya en prestigi. Gràcies a tots els participants, hem tingut 301 incrits !!! Sou vosaltres els que finalment jutgeu la qualitat de l’event i que decidiu si val la pena tornar.

Esperem que la nota que ens poseu sigui molt alta i us esperem amb els braços oberts a la propera edició.

Només ens queda desitjar-vos que tingueu un molt bon estiu!!!

Moltes gràcies a tots!!!

Tot seguit us deixem tota la informació:

• Classificacions distància 450m.

• Classificació general distància 1200m

• Classificació per categories distància 1200m

• Accés a la galeria de fotografies de l’event

About The Author

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *