32a TRAVESSIA BADIA DE LLORET

32a TRAVESSIA BADIA DE LLORET
9 de Juliol de 2017 Comentaris tancats a 32a TRAVESSIA BADIA DE LLORET Activitats del Club,Travessies Club Natació Lloret de Mar

• Resultats distància 1200m              •Resultats distància 450m               •Galeria fotografia

Podem considerar tot un èxit la 32a edició de la nostra travessia. Amb les novetats d’arbitratge, cronometratge amb xip electrònic i haver estat la Primera Etapa del I Circuit de Travesses Girosona, hem tingut alguns petits entrebancs que ens ha servit per aprendre i millorar properes edicions.

S’han batut rècords de participació amb 311 inscrits a la distància de 1200m i 77 inscrits a la distància de 450m. També rècord amb els temps dels guanyadors tan masculí com femení, que estaven en mans de Marc Tahull (14:27) i Anabel Luis(15:47) des de l’any 2011.

Els guanyadors d’avui de la general de la distància de 1200m, han estat en Guillem Pujol del C.N. Mataró (13:32) i la Judith Navarro del C.N. Sant Andreu (14:25). El segon lloc ha estat per en Sergio Torres del C.N. Granollers i per la Lara Pazos del C.N. Olot. En tercera posició han entrat Magí Pijoan del N.C. Torelló i l’Aida Bertran del C.E. Mediterrani.

Els dos primers nedadors de Girosona han estat la Lara Pazos i en Magí Pijoan, repetint podi tots dos.

A la distancia de 450m el primer lloc en categoria masculina de la general ha estat per l’Oscar Garcia del C.N. Lloret (6:51) i en la categoria femenina per la Gloria Ramos del C.N. Sabadell( 7:13). Segon lloc per Ivan Jimenez(C.N. Vic-Etb) i per l’Elsa Barreras (C.N. Sabadell). Tercer lloc per en Pol Mora (N. C. Torelló) i per Paula Riviere (C.N. Espligues)

 

 

Com sempre l’agraïment a tots els que col·laboreu amb nosaltres (comerços i establiments de Lloret, Ajuntament, Protecció Civil, Policia Municipal, caiacs, socorristes, voluntaris, etc….) per que sense vosaltres tot això no seria possible. GRÀCIES A TOTS!!