33a TRAVESSIA DE LLORET

33a TRAVESSIA DE LLORET
9 de Juliol de 2018 Comentaris tancats a 33a TRAVESSIA DE LLORET Activitats del Club,Travessies Club Natació Lloret de Mar

 

 

• Resultats distància 1500m      •Resultats distància 500m      •Galeria fotogràfica      •Canal Youtube (imatges dron)


 

Definitivament ha estat un encert el nou recorregut!!! Quines imatges que ens ha deixat el dia…..sol radiant, mar plana, unes vistes precioses …. vaja, un dia esplèndid i perfecte per fer una travessia a mar, amb una mica de competitivitat que sempre agrada.., compartint el matí amb amics i esperant que els nouvinguts repeteixin l’experiència i l’any vinent ens tornin visitar.

 

Els dorsals es van entregar amb molta fluïdesa i es va donar el tret de sortida puntualment.

 

Els primers en creuar l’arc d’arribada a la nova distància de 1500m van ser, en categoria masculina en Ricard Pujol amb un temps de 18.45 i a la categoria femenina la primera posició va ser per la Lara Pazos del C.N. Olot, amb un temps de 19.53. En segona posició van entrar Isidre Bancells del CN Vic-Etb i la Eva Centeno del CN Sant Andreu i en tercer lloc Marc Luque del Club Diversport i la Noa Shaoul del Club Beer-Tuvay, d’Israel.

                   

Els dos primers nedadors locals han estat la Marta Augé i l’Oscar Garcia, tots dos del C.N. Lloret.

En la distància de 500m els classificats son: en primera posició Stanislav Gumerov del Club Lider de Sant Petersburg i Judit Aragón del C.N. Vic-Etb; segon lloc per Joel Lopez i Elsa Barreras tots dos del C.n. Sabadell i la tercera plaça va ser per Vladimir Novikov i Anastasiia Virolainen també del Grup d’Israel.

               

 

 

Com sempre l’agraïment a tots els que col·laboreu amb nosaltres (comerços i establiments de Lloret, Ajuntament, Protecció Civil, Policia Municipal, caiacs, socorristes, voluntaris, etc….) per que sense vosaltres tot això no seria possible. GRÀCIES A TOTS!!