28 ena Travessia badia de Lloret de Mar

 

Cartelltravessia 2013

 

• Reglament.

 

• RESULTATS :

- Travessia 1.200 metres.

- Travessia 450 metres.

 

 

 •Totes les fotografies.

 

 

 

 

 

 

El passat diumenge 21 es va celebrar la 28ena Travesia Badia de Lloret amb un temps favorable i cap medusa a la vista. Comparat amb  l’any passat, ha hagut un augment de 72 nedadors i a més una segona travessia popular de 450 metres, en total hi van participar 216 nedadors, dels quals 158 nedadors van fer la travessia de 1.200 metres i 58 nedadors la travessia popular de 450 metres. Tots van rebre una samarreta d’obsequi, fruita i beguda per recuperar forçes.

En aquesta edició també hem pogut comprobar l’augment de participants que venen d’arreu de Catalunya, hi han hagut participants de Lloret de Mar, Blanes, Vic, Girona, Barcelona, Sta. Coloma de Farners, Palafrugell, Banyoles, Calella, Figueres, Centelles, Sabadell, Badalona, Malgrat, La Garriga, Matadepera, Caldes de Malavella, Vilanova i la Geltrú, Les Masies de Voltregà, St. Hipòlit de Voltregà, Montcada i Reixac, St. Quirze del Vallès, Cornellà del Llobregat i de la Roca del Vallès. Fins i tot hi han hagut participants de fora de Catalunya que eren de Navarra, Anglaterra, Alemanya i Rússia!

Volem donar les gràcies a tots els que hi heu col·laborat d’una manera o altra, establiments, caiacs, nedadors i amics, que sense la vostra col·laboració no seria possible d’organitzar un esdeveniment tant gran com ha sigut aquest nou format de travessia. Volem destacar la presència del Sr. Jordi Martinez Puig i de la Sra. Esther Olivé regidors de l’Ajuntament de Lloret de Mar  i del Sr. Fernando Ibañez, director tècnic de la Federació Catalana de Natació.

Ha portat molta, moltíssima feina la preparació i l’organtizació d’aquesta travessia i som concients que hi ha coses que podem millorar de cara al proper any però ens sentim molt satisfets de la feina feta i de la resposta de la gent entre les dues travessies. Us volem fer saber que estem reben molts mails de felicitació per  part de nedadors participants i això es molt gratificant.

Moltes felicitats a tots els participants i moltes gràcies a tots els que heu estat en l’organització fent que la travessia sigui possible.

Molt bon estiu i fins l’any que bé !!!!!!!!

 

Olga Valls.

Presidenta del C.N. Lloret de Mar

 

Aquí us deixem amb els premiats de la 28ena Travessia Badia de Lloret:

Premis

 

Federació Catalana de Natació


Real Federación Española de Natación


Federation Internationale de Natation "FINA"

Galeria de fotos

Clica a la imatge per accedir a la nostra galeria de fotos.

Canal de videos

Clica a la imatge per veure els nostres videos.

Apunta't

Si t'agrada la natació i competir, vine a provar-ho i apunta't. Comptem amb tú per fer un gran equip.

Més informació

Contacte

Club Natació Lloret de Mar
Adreça: c/ Costa de Carbonell, 40
Despatx d'entitats nº 7
17310 Lloret de Mar
Telèfon: 972 369 231
Mobil: 661 406 490
Email: cnlloretdemar@gmail.com

Facebook