Natació

Natació

Al Club iniciem als nedadors i nedadores amb l’escola de formació, que es una primera fase preparatoria, de tècnica i educativa per saltar després a la natació competitiva a on el nedador/a assumeix un nivell total d’independència i de seguretat dins l’aigua amb els quatre estils de natació ben assolits.

La natació competitiva, tot i que no ho es gens, tot el contrari, és el lloc a on els nostres nedadors fan amics i companys d’altres clubs. La natació es un esport bàsic pels múltiples beneficis que aporta en la formació d’un esportista, però en el Club Natació Lloret de Mar volem formar els joves més enllà de la condició física. Els nostres esportistes saben que tot i participar a les proves individualment, ells formen part d’un equip i que a les competicions els “rivals” primer son amics.

Participem a les jornades de lliga, trofeus i Campionats de la Federació Catalana de Natació.

L’objectiu del nostre club no es un altre que formar als joves nedadors com a persones. Amb una bona direcció esportiva, constància i entrenament, tenim i hem tingut nedadors Campions de Catalunya, d’Espanya i d’Europa!!!

Per aquells que no coneixeu el món de la natació competitiva, us deixem tot seguit la informació de com funciona:

– No sentireu mai cap insult cap als arbitres i molt menys cap als nedadors quan s’està celebrant una competició, ja sigui de lliga, per equips o un Campionat. Potser sentireu crits, però son tots per animar als que en aquell moment estan nedant.

– A les competicions, tot i que els nedadors neden individualment, els punts que es guanyen segons la posició aconseguida, son per tot l’equip i segons aquesta puntuació, a final de temporada es jugarà el estar a primera, segona o tercera divisió.

– Les marques individuals aconseguides a les competicions de lliga, permeten als nedadors participar als Campionats de Catalunya i d’Espanya, sempre i quan s’arribi a les marques mínimes que demanen les Federacions Catalana i Espanyola.

A tot això hem d’afegir que es un dels esports més complerts, on gairebé no hi han lesions i que es recomanat per metges i especialistes.

Si estàs interessat a formar part del nostre equip, pots venir a provar uns dies sense cap compromís, només t’has de posar en contacte amb nosaltres als telèfons del Club 674 680 362 i 661 406 490

Anima’t i salta a la piscina, només cal que tinguis entre 6 i 99 anys.

Si ja t’has decidit, clica a sobre d’aquest paràgraf per accedir a la pàgina d’informació per formalitzar la inscripció.

WhatsApp Contacta per WhatsApp