Primer bany de l’any

Primer bany de l’any

 

Quin bon dia que hem tingut!!!

Sense gota de vent, sense núvols i amb un bon sol s’aixecava el diumenge per fer-nos gaudir d’un esplèndid bany.

Prenem la temperatura de l’aigua i ….no està malament, 12’7 graus , més calenteta que altres anys. A l’hora del bany hem tingut 15’8 graus de temperatura ambient que a ple sol, a alguns de la organització ens han fet suar mentre fèiem els preparatius.

Ha arribat l’hora de fer l’escalfament abans d’entrar a l’aigua i acabades les inscripcions han estat un total de 183 participants, per 56 d’ells era el seu primer bany.

Tot i que encara no hem pogut superar els 200 banyistes que tenim com a rècord des de l’any 2012, estem molt contents amb la resposta que hem tingut, ja que ens ha acompanyat gent de 14 poblacions diferents a més dels Lloretencs.

El banyista més gran amb 74 anys i les més petites 3 nenes amb 6 anys.

Estem molt agraïts amb l’Ajuntament, Protecció Civil, Policia Local, Associació Voluntaris Protecció Civil i Servimed Lloret per la seva ajuda i col·laboració , que tal com l’han anomenat ells d’una manera molt maca, es un treball coordinat per una gran trobada d’amics i amigues de Lloret i el mar. Si, senyor!!!

Gràcies per la vostra assistència i us convidem a tots i a totes a formar part de la trobada del 2018.

Que tingueu un bon any!!!

Una mica d’història:

En un principi ,“El primer bany de l’any” era un acte reivindicatiu i de protesta per demanar la construcció d’una piscina municipal coberta a Lloret de Mar. Es va iniciar l’any 1.995 i els pioners van ser aproximadament 13 persones capitanejades per en Yasuji Fusano ( l’entrenador més veterà del club). Els darrers 11 anys ja ha estat menys reivindicatiu, fins i tot ha tingut un caire festiu, per celebrar que ja es veia clar que la piscina es tiraria endavant. Després de la pausa de l’any 2014 per celebrar que ja teníem piscina i la celebració a la mateixa, s’ha convertit en una altra tradició de Lloret de Mar i ens seguim banyant cada segon diumenge de gener a la platja, desafiant el fred.

Us deixem un enllaç a les fotografies de la diada →fotografies

A continuació us deixem els banyistes que es premiaran en la 24a edició per la seva participació durant 5, 10 i 15 anys de bany “fresquet”.

Trofeus 1r bany 2017

Accedeix a la galeria de fotos del bany del 2016 →fotos

Si tens curiositat per saber quanta gent s’ha banyat al llarg d’aquests anys i quants cops. →Entra aquí.

Si vols el diploma-fotografía de l’any 2016, descarrega’l →aquí

Si vols el diploma-fotografía de l’any 2015, descarrega’l →aquí

Si vols el diploma-fotografía de l’any 2013, descarrega’l →aquí

Si vols el diploma-fotografia de l’any 2012, descarrega’l →aquí

Si vols el diploma-fotografia de l’any 2011, descarrega’l →aquí

Patrocinadors:

captura-de-pantalla-2015-01-13-a-les-0-42-37