CAMPIONAT DE CATALUNYA ALEVÍ D’HIVERN’16

CAMPIONAT DE CATALUNYA ALEVÍ D’HIVERN’16
15 de febrer de 2016 No Comments Aleví,Campionats Catalunya admin

Els nedadors que han participat del nostre Club per proves individuals han estat, Emanuel Fleitas, Oriol Carreras, Joel Campmajó i Alicia Gomez. Per nedar els relleus han completat l’equip, Enric Ruiz, Martina Minguella, Lel Gomez i Ona Cervera.

-Acabada la primera Jornada del Campionat i després de ser novetat per a molts dels nostres nedadors, hi ha hagut de tot. Segur que demà ja estan més situats i ho faran molt millor, segur.

-Segona Jornada: millorant els temps i pujant posicions, molt bé nois pel relleu 4×100 lliures!!!

– A l’última Jornada del Campionat hem de destacar l’actuació dels nois en general i a les proves de relleus a on han demostrat el valor d’equip. Es pot valorar pels resultats obtinguts, la progressió que han fet tots.

Finalitzat el Campionat ens queden les reflexions. El més important pel Club es que els nostres nedadors siguin esportistes abans de tot, si els resultats els acompanyen, encara millor, però el més important es que gaudeixin del moment.

Moltes felicitats a tots, ho heu fet molt bé i per descomptat felicitem també i als seus entrenadors. Molt bona feina!!!

Tot seguit trobareu les proves, posicions i resultats dels nostres nedadors:

About The Author

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *