CAMPIONAT DE CATALUNYA D’HIVERN ALEVI 2019

CAMPIONAT DE CATALUNYA D’HIVERN ALEVI 2019
5 de febrer de 2019 Comentaris tancats a CAMPIONAT DE CATALUNYA D’HIVERN ALEVI 2019 Activitats del Club,Aleví,Campionats Catalunya Club Natació Lloret de Mar

Per primera vegada hem acollit un Campionat de Catalunya a les instal·lacions de Lloret de Mar i podem afirmar que ha estat una magnifica experiència molt enriquidora. Després de tres dies de competició, les valoracions son molt positives i hem rebut felicitacions dels participants, tècnics, presidents de clubs i de les autoritats que han passat aquets dies per veure la competició.

Mai la piscina havia estat tan plena d’activitat i a més dels 400 nedadors, la grada va quedar gairebé petita per acollir als acompanyants que van superar el miler de persones.

 

Guillem Ruiz va ser l’únic participant del nostre Club. De les quatre proves que va nedar, als 100m braça va aconseguir un diploma per la 8a posició i a les altres tres (200 braça, 100 lliures i 100 papallona) va fer marques personals , a destacar els 5 segons baixats als 100m papallona.

Tal com ha declarat a la premsa la presidenta del Club Olga Valls, després d’aquest èxit, esperem poder organitzar moltes més proves d’aquest nivell.

About The Author
WhatsApp Contacta per WhatsApp