CAMPIONAT DE CATALUNYA INFANTIL D’ESTIU’15

CAMPIONAT DE CATALUNYA INFANTIL D’ESTIU’15
2 de juliol de 2015 No Comments Campionats Catalunya,Infantil admin

 

 

Les instal·lacions del C.N. Terrassa acolliran durant els dies 3,4 i 5 de juliol el Campionat de Catalunya Infantil. La expedició del Club està formada per 8 nedadors. Atanas Marinov, Ferran Passarell, David Alvarez, Valentin Sosa, Pau Muñoz, Arnau Riba, Leon Rud i Laura Subirana, que acompanyats per la seva entrenadora Núria Moreno, ens demostraran que l’esforç dels entrenaments finalment tindran els seus fruits.

Força Lloret!!!

 

– Primer dia de competició: Els nois han baixat molt les seves marques, alguns com l’Arnau Riba fins a 8 segons!!!. En Ferrán Passarell ha aconseguit la 8a posició amb el corresponent diploma a la prova de 200m braça. Moltes felicitats!!!

– Segon dia : Les marques avui ja no han baixat tant, però segueixen a bon ritme. Avui En Ferrán Passarell ha tornat a nedar una final A, la de 100m braça, aconseguint la 7a. posició de la seva edat. Felicitats Ferrán!!!

– Tercer i última dia: Com els dies anteriors gairebé tots els nedadors han baixat els seus temps. A la jornada d’avui cal destacar la gran remontada de posicions al relleu masculí de 4×100 estils, del lloc 25 al 15!!!.

La valoració final del Campionat es totalment positiva i segurament als propers, la millora serà molt més pronunciada. Felicitats a tots pel bon Campionat nois!!!

Posicions i resultats per edats dels nostres nedadors:

About The Author

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *