CAMPIONAT DE CATALUNYA INFANTIL I JUNIOR D’HIVERN’14

CAMPIONAT DE CATALUNYA INFANTIL I JUNIOR D’HIVERN’14
18 de desembre de 2014 No Comments Campionats Catalunya,Infantil,Junior admin

Ja tenim als nostres 11 nedadors i nedadores preparats per al Campionat de Catalunya Infantil i Junior d’hivern. Es celebra a les instal·lacions del C.N. Barcelona del 20 al 23 de desembre.

Marta Augé, Cristina Carreras, Laura Subirana, Ferran Passarell, Atanas Marinov, Valentin Sosa, David Alvarez, Aleix Barrera, Pau Muñoz, Arnau Riba i León Rud representen al nostre Club en aquest Campionat. Molta sort a tots!!!

S’ha començat bé el campionat, tots els nedadors baixant marques i remontan posicions. En Ferran Passarell ha nedat la final B dels 100m braça assolint el 10é lloc de la seva edat.

Durant el segon dia de Campionat, els nois i noies segueixen millorant els seus temps. Avui han nedat a la final B la Cristina Carreras als 50 lliures i la Laura Subirana als 200 braça, siguent 6a i 14a respectivament per edats.

A la tercera jornada del Campionat de Catalunya el protagonista ha estat l’Atanas Marinov, entrant a la final B dels 100m esquena i aconseguint la 8 posició de la seva edat.

Dins la última jornada de Campionat han destacat de nou la Cristina Carreras i la Laura Subirana entrant totes dos a finals B de 100m braça. La Cristina ha estat 6a. de la seva edat i la Laura 11a.

Felicitats a tots els nedadors pels bons resultats que han tingut!!!

Posicions per edats i resultats dels nostres nedadors:

About The Author

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *