CAMPIONAT DE CATALUNYA INFANTIL I JUNIOR D’HIVERN’15

CAMPIONAT DE CATALUNYA INFANTIL I JUNIOR D’HIVERN’15
8 de desembre de 2015 No Comments Campionats Catalunya,Infantil,Junior admin

Els dies 5, 6 ,7 i 8 de desembre ha tingut lloc a les piscines de Can Llong de Sabadell el Campionat de Catalunya Infantil i Junior d’hivern. Durant aquest 4 dies els nedadors i nedadores han lluitat per fer-se un lloc entre els millors de Catalunya. Del C. N. Lloret de Mar han participat 7 nedadors; Marta Augé, Ferrán Passarell i Atanas Marinov de la categoria junior i Laura Subirana, León Rud, Pau Muñoz i Valentin Sosa de la categoria infantil.

– Dissabte dia 5:

Primer dia de campionat i alguns ja comencen amb forces. A destacar el pase a la final A junior i aconseguint la sisena posició d’en Ferran Passarell a la prova de 100 braça. La resta de nedadors millorant les marques o mantenint-les, però en general la valoració es positiva.

– Diumenge dia 6:

Avui no hi han hagut grans aconteixements, esperem que demà sigui millor. Algunes baixades de marques, tot i que en les últimes jornades de lliga ja les havien baixat i això ja es un gran mèrit.

– Dilluns dia 7:

Avui en Ferran Passarell ha tornat a nedar la final, aquesta vegada la B, aconseguint la 8a plaça i per tant diploma, a la prova de 200m braça. L’Atanas Marinov s’ha quedat a només 12 centesimes d’entrar a la final B dels 50m lliures i la Marta Augé a 15 centesimes per la final B dels 100m papallona a on ha baixat la seva marca 2.30 segons!!! i finalment s’ha quedat a només una posició per obtenir diploma.

-Dimarts dia 8

Última jornada pels nois i noies al Campionat. Una nova final B, aquesta vegada a la prova de 200m esquena per a la Marta Augé amb una baixada de la seva marca personal de 4 segons i 28 centèsimes. La resta de nedadors han mantingut mes o menys les posicions inicials.

En resum, tots han fet una bona feina i segur que donaran molta guerra al Campionat d’Estiu.

Moltes felicitats a tots els nedadors i a la seva entrenadora.

A continuació us deixem les proves a nedar, posicions per edats i resultats dels nostres nedadors:

About The Author

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *