FESTA FINAL DE LA TEMPORADA 2017/2018

FESTA FINAL DE LA TEMPORADA 2017/2018
23 de juny de 2018 No Comments Activitats del Club admin

Tot i que encara tenim competicions i Campionats molt importants, vam decidir celebrar la nostra Festa de Final de Temporada ara que tenim un descans i encara hi som tots per poder passar una bona tarda/nit tots junts.

A banda de la diversió també hi va haver moments molt emocionants pels records, ja que aquest any el Club celebra el seu 25é aniversari!!!

Aprofitant la festa es va fer la presentació de la mascota del Club, una taronja molt simpàtica que acompanyarà als nostres nedadors i nedadores per donarlis sort a competicions, trofeus i Campionats.

Es van entregar diplomes als nedadors amb la màxima assistència als entrenaments de cada categoria i grup, i trofeus al nedador i la nedadora amb la millor progressió de la temporada. Els entrenadors també van rebre diplomes, però amb una mica d’humor….. i com no, també diploma per la persona amb la màxima col·laboració amb totes les activitats que organitza el Club. En resum, una tarda refrescant, divertida, en bona companyia, vaja….podem dir que va ser GENIAL!!!

Us deixem un enllaç a les fotografies del esdeveniment →aquí

About The Author

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *