PRIMER BANY DE L’ANY

PRIMER BANY DE L’ANY
15 de Gener de 2018 Comentaris tancats a PRIMER BANY DE L’ANY Activitats del Club Club Natació Lloret de Mar

 

Però quina sort que hem tingut!! Vam decidir de no fer cas a les prediccions meteorològiques que vaticinaven aigua segura i hem encertat, temps sec, sense una gota d’aigua en tot el matí. Al arribar a la platja ens trobem amb una mica de mar de fons, esperem a Protecció Civil per que ens donin la seva opinió de si el bany es segur. Entre tots decidim, fent una mica de broma, que no hi ha perill pel bany i que si es tingués que penjar alguna bandera seria la de color groc fosc o tirant a taronja. Cap a les 10h ja teníem preparades les inscripcions per els banyistes d’aquesta 24a edició. En Yasuji Fusano arriba per prendre, ja com un ritual, la temperatura de l’aigua. 11’5 graus, una mica més freda que l’any passat, però mes o menys la que hi ha sempre per aquesta època de l’any. La temperatura ambient es de uns 8 graus, però que amb les estones de sol, s’ha suavitzat una mica i la sensació era més bona.

Els col·laboradors del Club comencen a escalfar la xocolata per fer entrar en calor als valents que es posaran a l’aigua, i que en total han estat 141. Segurament molts s’han espantat per l’avís de pluges, però d’aquests 141 banyistes, 34 avui s’han estrenat.

Ens ha acompanyat gent de 13 poblacions diferents a més dels Lloretencs.

El banyista més gran amb 80 anys ha estat l’Angel Garcia Salvador i la més petita amb 5 anys, la Laura Rica Castilla.

 

Com sempre, agraïm a l’Ajuntament de Lloret de Mar, Protecció Civil, Policia Local, Associació Voluntaris Protecció Civil i Servimed Lloret per la seva ajuda i col·laboració , que l’any passat ja ho van anomenar ells d’una manera molt maca, es un treball coordinat per una gran trobada d’amics i amigues de Lloret i el mar. Si, senyor!!!

Gràcies per la vostra assistència i us convidem a tots i a totes a formar part de la trobada del 2019, que siguent la 25a Edició, el repte es superar els 200 banyistes que vam tenir l’any 2012.

Que tingueu un bon any!!!

Us deixem un enllaç a les fotografies de la diada→fotografies

Si us voleu descarregar la foto-diploma-record → cliqueu aqui

Si tens curiositat per saber quanta gent s’ha banyat al llarg d’aquests anys i quants cops. →Entra aquí.

Els premiats per la propera edició seràn: