SOPAR DE CELEBRACIÓ DEL CLUB DE LA TEMP 2012/23

SOPAR DE CELEBRACIÓ DEL CLUB DE LA TEMP 2012/23
22 de setembre de 2013 No Comments Activitats del Club admin

Un any més ens hem retrobat per celebrar una altra temporada pasada. Una temporada plena de sorpreses, unes bones i altres no tant. Però aquí estem, tots junts, celebrant que el C.N. Lloret de Mar segueix viu i que seguirà endavant amb una nova etapa, de la qual esperem sigui profitosa i plena d’èxits.

No cal dir que el nucli d’aquest Club son els nedadors, sense oblidar que rere ells hi han les seves famílies que també pateixen i gaudeixen de la natació d’una manera o altra.

Durant el discurs de la presidenta del Club, l’Olga Valls va pronunciar aquestes paraules:” han sigut molts els premis aconseguits per tots, però que s’ha de destacar un que ha sigut per a tots: nedadors, famílies, tècnics i directius, pel seu treball, esforç i constància…. la placa al mèrit per la trajectòria esportiva, concedida per la FCN.”

Van estar amb nosaltres la regidora d’esports de l’Ajuntament de Lloret de Mar, Sra. Ester Olivé; el Sr. Toni Comas, técnic de la FCN i el Sr. Luis Mungi, director de l’Olympic Sport Club.

El proper any segurament que tindrem moltes més coses a celebrar. T’ho perdràs?

Us deixem unes fotografies de la diada    →aquí.

About The Author

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *