VII TROFEU LLORET VILA ESPORTIVA

VII TROFEU LLORET VILA ESPORTIVA
28 de novembre de 2015 No Comments Activitats del Club,Trofeus admin

Gran tarda de competició a la piscina municipal de Lloret durant el VII Trofeu Lloret Vila Esportiva. “Pleno” a la grada i una gran varietat de pastissos ens han endolcit la jornada.

Nou equips de les comarques de Girona i Osona han participat al Trofeu : C.N. Figueres, Besalú C.N., N.C. Torelló, Swimfaster C.N., C.A. Palafrugell, C.N. Farners, G.E. Nàutic de Roses, C.N. Centelles i el C.N. L’Escala que encara no competeix a la lliga i ha participat fora de concurs.

La lluita ha estat intensa per arribar a ser el nedador complert i donar el millor a cada estil nedat.

4 primeres posicions pel C.N. Lloret (Emanuel Fleitas, Laura Subirana, Ferran Passarell i Marta Augé), 2 segons llocs (Jana Vilariño i Joel Macias) i la tercera posició per Valentín Sosa i Atanas Marinov. Al relleu de 8×50 han estat els segons en tocar la paret després del Torelló C.N. i seguits pel C.N. Figueres.

En representació de l’Ajuntament de Lloret de Mar ha estat amb nosaltres el Regidor d’Esports Sr. Joan Bernat, que juntament amb el fundador del Club Yasuji Fusano i la Presidenta Olga Valls s’han encarregat del repartiment de medalles.

Ens han felicitat per l’organització i ho fem extensiu a tots aquells que han col·laborat desinteressadament per que tot hagi funcionat a la perfecció.

Gràcies a tots per la vostra presència i ens agradaria comptar amb tots vosaltres en properes edicions.

Us deixem l’enllaç a totes les fotografies i als resultats del Trofeu.

• fotografies VII Trofeu Lloret Vila Esportiva

• resultats VII Trofeu Lloret Vila Esportiva

About The Author

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *