34a TRAVESSIA DE LLORET

34a TRAVESSIA DE LLORET
21 de juliol de 2019 No Comments Activitats del Club,Travessies Club Natació Lloret de Mar

De bon matí ja es preveia un dia maco per la natació en aigües obertes. La mar estava una mica moguda, però amb l’ambient de ple estiu i de Festa Major, el repte de superació d’alguns, de competitivitat d’altres i de passar-ho bé d’uns quants més, no ha estat un obstacle i entre tots hem compartit un matí esportiu a l’aire lliure amb unes vistes impressionants de la nostra estimada Costa Brava.

Molt contents per haver aconseguit record de participació, 225 nedadors i nedadores a la distància de 1500m i 77 a la de 500m, només esperem que per la majoria hagi estat una bona experiència i que no dubtin en repetir en properes edicions.

Els primers en arribar a la meta a la distància de 1500m han estat, en categoria masculina David Pujol del CN Vilafranca amb un temps de 22.58 i  en categoria femenina Lara Pazos del CN Olot amb un temps de 23.55. Segona posició per a Timotei Zhukov i  Judit Aragón, i en tercera posició han entrat Mario Sarabia i Laura Jimenez.

Els premi als nedadors locals ha estat per a en Jaume Pardo i la Kinga Kosowska tots dos del CN Lloret.

A la distància de 500m,  Anna Oliger amb un temps de 7.48 i Isak Fernandez amb un tmeps de 7.53  han estat els primer classificats, seguits de Valeria Rusakova i Aleksandar Mosunov en segona posició i el tercer lloc ha estat per a Elsa Barreras i Erik Molina.

I no ens deixem els agraïments per a tots aquells que desinteressadament fan que tot això sigui possible (comerços  i establiments de Lloret, Ajuntament, Departament d’Esports, Lloret Turisme, Protecció civil, caiacs, socorristes, voluntaris, etc…MOLTES GRÀCIES A TOTS!!!

About The Author
WhatsApp Contacta per WhatsApp