Primer bany de l’any

Primer bany de l’any

Passada una de les nits i matinades més fredes del que portem d’any, 177 atrevits s’han banyat per celebrar l’entrada d’any a la platja de Lloret. La temperatura ambient al moment del bany era de 9 graus, però amb el bon sol que feia la sensació era de molta més calor. L’aigua, igual que els dos anys anteriors estava a 11,5 graus.

Hem tingut gent de Lloret, Blanes, Tossa, Tordera, Vidreres, Barcelona, Molins de Rei, Girona, Corbera de Llobregat, Igualada, Montmeló, Vilassar, Mataró, Terrassa, Cercs, St. Petersburg, Manlleu, Sta. Coloma de Gramenet, L’Ametlla del Vallés.

El valent més gran ha estat l’Angel Garcia Salvador amb 82 anys i el més petit l’Anton Babich amb 5 anys.

Comencem amb la foto de grup, escalfem amb el nostre Yasuji Fusano i bany ràpid per a uns i una miqueta mes distret amb jocs a l’aigua per a uns altres, per finalitzar amb l’esperat batut de xocolata calent i el petit esmorzar que s’ofereix a tots els assistents.

Després del “avituallament” s’han donat els premis a tots aquells banyistes que son fidels a l’event amb 5, 10, 15 i 20 anys de participació , lliurats pel nostre Alcalde Sr. Jaume Dulsat i per la Regidora d’Esports Sra. Anna Garcia-Castany.

Acabem l’acte amb el sorteig de vins, cava i varis articles relacionats amb el Club i amb la natació.

La nostra presidenta acomiada la festa agraint la col.laboració a l’Ajuntament de Lloret i als equips de Protecció Civil i Policia Municipal, així com al Club Nàutic que ens cedeix les seves instal.lacions, per que sense la seva ajuda, aquesta ja tradició no seria possible, però anuncia que possiblement es canviarà el format de Primer Bany tal i com tothom el coneix ara, degut a les obligacions i despeses que ha de fer front el Club com a organitzador davant la Generalitat i el Ministeri de Medi Ambient Espanyol.

Us tindrem informats, que tingueu molt bon any!!!

Us deixem un enllaç a les fotografies de la diada→fotografies

Si tens curiositat per saber quanta gent s’ha banyat al llarg d’aquests anys i quants cops. →Entra aquí.

A la propera edició, els premiats pels seus anys de bany seran:

WhatsApp Contacta per WhatsApp