PRIMER BANY DE L’ANY 2019

PRIMER BANY DE L’ANY 2019
17 de Gener de 2019 Comentaris tancats a PRIMER BANY DE L’ANY 2019 Activitats del Club Club Natació Lloret de Mar

Després d’uns dies amb les temperatures baixant en picat, i de varies instàncies al cel, se’ns ha concedit una treva perquè ens puguem banyar sense congelar-nos.

Arribem a la platja i tot i que hi han alguns núvols, es veu clarament que en poca estona desapareixeran, la mar gairebé plana, ens apropem fins a l’aigua….11’5º, just la mateixa temperatura de l’any passat i a l’hora del bany teníem una temperatura ambient una mica més alta que la del bany del 2018, entre 9,5 i 10º. Suposem que la gent s’ha espantat una mica després d’aquest dies tan freds i per això aquest any tampoc hem aconseguit batre el rècord de més de 200 banyistes, però ho seguirem intentant.

Un total de 166 valents han fet possible altra vegada la festa, una reivindicació que després de 25 anys ja s’ha tornat una tradició més a Lloret. Per 53 persones d’aquestes 166, ha estat la seva primera experiència. S’han banyat gent de diferents poblacions, com Tordera, Blanes, Tossa, Barcelona, Viladrau, Sant Celoni, Palol d’Onyar, Vidreres, Sta Coloma de Farners, Mataró, Maçanet de la Selva, Vilassar, Igualada, Corbera de Llobregat….i també de Sant Petersburg! a banda dels Lloretencs.

El banyista més gran ha estat l’Angel Garcia Salvador amb 81 anys i la més petita Berta Fernández Gil de 5 anys.

Al sortir de l’aigua els banyistes s’han trobat amb el batut de xocolata calent, o cafè, ,bolleria i pica-pica, també a l’hora de la inscripció s’ha obsequiat als inscrits amb un bolígraf commemoratiu del 25è aniversari del Club. Després de l’entrega de premis, també s’ha fet el sorteig de varios regals.

I ja per despedir-nos, com sempre, donem les gràcies a l’Ajuntament de Lloret de Mar, Protecció Civil, Policia Local, Servimed Lloret, per estar quan els necessitem, per col·laborar i ajudar-nos.

Gràcies a tots per la vostra participació i torneu a tenir una cita amb nosaltres el 12 de gener de 2020.

Molt bon any a tothom!!

Us deixem un enllaç a les fotografies de la diada→fotografies

Si us voleu descarregar la foto-diploma-record → cliqueu aqui

Si tens curiositat per saber quanta gent s’ha banyat al llarg d’aquests anys i quants cops. →Entra aquí.

A la propera edició, els premiats pels seus anys de bany seran:

 

Patrocinadors:

captura-de-pantalla-2015-01-13-a-les-0-42-37

WhatsApp WhatsApp us